En bæredygtig forretningsmodel
Vi vil hjælpe flere Danskere med at få kvalitet mellem hænderne - køkkenknive og køkkenudstyr der koster en anelse mere end den gennemsnitlige forbrugervare, men omvendt også holder betydeligt bedre på den lange bane. For slet ikke at snakke om funktionaliteten samt det æstetiske perspektiv, som både er med til at give helt nye muligheder, men samtidig løfter den samlede "all-round experience" i køkkenet. 

En kokkenkniv i stenhårdt VG10 stål, slebet skarpt som et barberblad, giver dig nogle optioner og en arbejdslyst i køkkenet, du måske aldrig har oplevet på det niveau før. 

I modsætning til den klassiske forretningsmodel, med produkter der har kort levetid og købes ofte, så gør vi alt hvad vi kan for at være i den helt anden ende - altså med produkter der har en usædvanlig lang levetid.

 

Vi elsker vores Jord
Som virksomhed er et af vores store mål, at tage del i at sænke CO2-aftrykket på vores dejlige jord. Et mål vi dagligt gør alt hvad vi kan for at realiserer. 

Udover den lange levetid på vores køkkenudstyr har vi også taget mange andre skridt, mod målet om et mindre CO2-aftryk. Eksempelvis er alle vores postæsker FSC-certificeret, og produceret på Danske fabrikker. Alt hvad vi laver i tryksager o. lign er som udgangspunkt også FSC-certificeret, men som absolut minimum trykt i 100% genbrugsmaterialer. 

Æskerne til vores køkkenknive og andet udstyr, samt holderne til vores slibesten, er produceret i bambus. Faktisk er bambus en plante (ikke et træ) hvilket er den afgørende faktor i at det frigiver 35% mere oxygen, end tilsvarende mængder materiale i træ. 

Vores langsigtede vision er at gøre betydeligt mere for miljøet, end vi allerede gør i dag. Der er luftet mange spændende idéer og forslag blandt Zeido Teamet. Langt størstedelen er idéer som løbende vil blive bragt til livs, i takt med vi har økonomisk overskud samt mulighed for at gøre det.  

 

Hvad betyder bæredygtighed for dig?
Hvis det er nogle værdier du kan identificerer dig med, så har du fundet det helt rette sted at købe dit køkkenudstyr. Hvis du vil gøre en forskel; både for dig selv, men også for jorden, så vil  det være os en stor glæde at tage imod dig som kunde. 

Du kan dykke mere ned i det tekniske om vores knive her, eller gå direkte til vores online shop