En Verden af Viden

Den røde tråd gennem en mur af information

Der ligger enormt meget indhold på nettet, og hvert minut kommer der kun endnu mere til. Efterhånden kan al den information ofte skabe mere forvirring, end det egentligt gavner. Simpelthen fordi det kan være umuligt at skelne, mellem hvad der er réel videns- og erfaringsbaseret indhold & information (udgør en meget lille del), og så alt det indhold der udelukkende er skabt for at tjene penge, sælge og få kliks (udgør langt størstedelen), som ofte ikke er baseret på noget viden eller erfaring overhovedet.

En klar mission

Som virksomhed har vi en klar mission, dels om at gøre professionelt køkkengrej tilgængeligt for alle, og dels at være en informationskilde der kan lede og guide dig igennem den enorme mur af information som internettet er.

Vores artikler på bloggen her, vil ikke være noget vi "skriver bare for at skrive" - det er ærlige ord og nyttig viden, som vil blive delt, når der er noget at dele. 

Relevante tests og analyser

Jævnligt vil vi offentliggøre artikler, som belyser tests og analyser som vi udfører. Der er en lang række myter og formodninger, om hvad der er rigtigt og forkert, og simpelthen også bare helt faktuelle misforståelser - og vigtigst; så er der meget information som er relevant at vide, specielt når det har et solidt fundament.

Derfor vil vi dele nyttig information, aflive myter og offentligtgøre interessant viden. Det vil være let tilgængelig læsning, som alle kan forstå. Ingen teknisk "mumbo-jumbo" og ingen fancy stikord.

God læsning!

 

De bedste hilsner,
Køb Damascus Kniv